ATK gør ståltransporten lidt grønnere

Som en af Danmarks førende speditører indenfor ståltransporter er vi vant til at levere som aftalt. Siden vi blev grundlagt i 1966, har vi haft fokus på at gøre tingene bedst muligt for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks – og Europas – bedste aktører inden for stålindustrien, hvor der ikke er mange nemme genveje til den grønne omstilling. Produktion, bearbejdning og transport af stål er energikrævende operationer, der ikke uden videre kan omstilles til grønne brændstoffer og energiformer.

Derfor ser vi hos ATK en opgave i at bidrage med det vi kan, for at kæden af operationer inden for stålindustrien bliver så grønne og klimavenlige som muligt. Vi har derfor lagt en grøn strategi, som sikrer, at vi senest i 2025 driver vores domicil på Korsvej 9, Kolding 100 % CO2-neutralt.

Det omfatter blandt andet:
  • 750 m2 solceller – er allerede implementeret, hvilket betyder at vores kontorfaciliteter i dag drives af 100 % bæredygtig energi.
  • Løbende udskiftning af gaffeltrucks og personbiler til 100 % el-drevne modeller.
  • Oprettelse af el-ladestandere på vores adresse, således vi har 100 % kontrol over, at strømmen vi lader med, er produceret bæredygtigt – helt uafhængigt af vores lokale forsyningsselskab.

Hertil kommer, at vi driver vores grønne arealer miljøvenligt, vi affaldssorterer, og vi tænker før vi printer. Med mange små skridt kommer vi et langt stykke i den grønne retning.

Sammen gør vi stålindustrien grønnere!

Psst: Vil du vide mere om vores grønne tiltag?
Følg vores grønne omstilling på LinkedIn.